12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (2024)

Blog

30 Sep, 2021

0 Comments

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (1)

Op zoek naar sites zoals Craiglist Personals?

Mensen wenden zich tot Craigslist sinds 1995, toen de online marktplaats werd opgericht door Craig Newmark. Als je een auto wilt verkopen, zeggen mensen vaak dat je naar Craigslist moet gaan. Als u op zoek bent naar een appartement om te huren, hoort u waarschijnlijk ‘ga naar Craigslist’. Als je moeite hebt om een date te vinden, is het altijd een optie om naar Craigslist te gaan. Op dat laatste willen we ons vandaag focussen.

Craigslist’s Personals-sectie heeft menig eenzame single geholpen, maar het is niet de enige site die het leuk vindt. Het zijn er trouwens tientallen. Hier is een lijst van 12 contactadvertentiesites die onze favoriete Craigslist-alternatieven zijn.

1.BeNaughty

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (2)

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (3)

Als je denkt aan sites voor contactadvertenties, kan BeNaughty niet ontbreken. Het bestaat al heel lang (2003), het is populair (meer dan 13 miljoen maandelijkse bezoekers), het is veilig (SSL-versleuteld) en het is leuk (bijvoorbeeld video’s en livechat). Oh, en natuurlijk is BeNaughty heel betaalbaar. Het standaard lidmaatschap is 100% gratis en bevat alle functies die je nodig hebt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alle singles*

48%*

52%*

13,3 miljoen*Blader door profielen gratis

Ga naar BeNaughty

2.Adult Friend Finder

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (4)

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (5)

Adult Friend Finder doet precies wat de naam doet vermoeden – het helpt je volwassen vrienden te vinden voor een aantal X-rated ontmoetingen. U kunt zelf door de miljoenen profielen zoeken, en Adult Friend Finder zal veel van de schattenjacht voor u doen op basis van uw unieke criteria. In de afgelopen jaren heeft Adult Friend Finder zijn veiligheidsmaatregelen naar een hoger niveau getild, dus u hoeft zich niet al te veel zorgen te maken over oplichters of uw informatie die in gevaar komt.

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alle singles*

65%*

35%*

25,5 miljoen*Gratis basislidmaatschap

Ga naar Vriendenzoeker voor volwassenen

3.FriendFinder-X

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (6)

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (7)

Als je onenightstands, trio’s of affaires in gedachten hebt, kun je overwegen om je aan te melden voor FriendFinder-X. Het kost je niets, en je hebt miljoenen dartele mensen om uit te kiezen. Het kost je ook niets om op verschillende manieren met deze mensen te flirten, zoals hun profiel leuk vinden, privéfoto’s uitwisselen en in realtime chatten.

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alleenstaanden & Koppels*

64%*

36%*

1.2 miljoen*Blader gratis door leden

Ga naar FriendFinder-X

4.MenNation

HET BESTE

VAN

MenNation verwelkomt hom*o- en biseksuele mannen (evenals seksueel nieuwsgierige mannen in het algemeen) om lid te worden van de gemeenschap zonder een cent te betalen. Selecteer eenvoudig of u alleenstaand bent of deel uitmaakt van een stel, uw geboortedatum, land en postcode. Geef vervolgens een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord op. Eindelijk, begin met browsen en leer gebruikers kennen die uw aandacht trekken.

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alleenstaanden & Koppels*

95%*

5%*

780,000*Begin gratis

Ga naar MenNation

5.LesbianPersonals.com

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (10)

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (11)

LesbianPersonals richt zich op vrouwen die van vrouwen houden, en het is een van de grootste Craigslist-achtige sites in deze niche. Je kunt alles doen wat je op een datingsite zou verwachten, maar LesbianPersonals stelt haar leden ook in staat om elkaar vragen te stellen en advies te ontvangen en/of te geven. Het heeft een echt gemeenschapsgevoel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de site geen kosten in rekening brengt.

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alleenstaanden & Koppels*

10%*

90%*

500,000*Profielen gratis bekijken

Ga naar LesbianPersonals.com

6.Match.com

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (12)

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (13)

In tegenstelling tot sommige van de andere contactadvertentiesites op deze lijst, is Match niet bedoeld voor afspraken – het is bedoeld voor dates, relaties en huwelijken. In feite heeft Match sinds 1995 geleid tot meer romantische connecties dan al zijn concurrenten. Meer dan 42 miljoen mensen zijn actieve gebruikers van Match en elke maand bezoeken meer dan 39 miljoen nieuwe mensen de site. Als het op cijfers aankomt, wordt het niet indrukwekkender dan Match.

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alle singles*

49%*

51%*

39,7 miljoen *Krijg 3 dagen GRATIS

Ga naar Match.com

7.Zoosk

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (14)

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (15)

Er zijn maar weinig datingplatforms die de mobiele ervaring zo goed doen als Zoosk. Zoosk, opgericht in 2007, heeft een enorme aanhang en een van de meest actieve doelgroepen. De 40 miljoen+ leden wisselen elke dag 3 miljoen+ berichten uit en 30 miljoen+ mensen hebben de app gedownload op iTunes en Google Play. Zoosk heeft ook een uniek matchingsysteem, genaamd Behavioural Matchmaking. Bijvoorbeeld, hoe meer je profielen leuk en niet leuk vindt, berichten met mensen en toevoegt aan je profiel, hoe nauwkeuriger je matchaanbevelingen van Zoosk zullen worden.

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alle singles*

48%*

52%*

28,9 miljoen*Start Zoosk GRATIS

Ga naar Zoosk

8.Ashley Madison

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (16)

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (17)

Ashley Madison is een datingsite voor affaires waar je een profiel kunt plaatsen en andere profielen kunt bekijken van mensen die uit hun huidige relatie willen stappen, of het nu gaat om een one night stand, een triootje of een langdurige relatie. Voer gewoon wat informatie over uzelf en uw voorkeuren in en u kunt beginnen met zoeken naar overeenkomsten. Ashley Madison zal ook match-aanbevelingen doen, zodat u achterover kunt leunen en de site al het werk kunt laten doen als u dat wilt.

URL: https://www.ashleymadison.com/

GebruikersbasisGeslachtsverhoudingPopulariteit (bezoeken/ma.)

Aanbieding van vandaag

Alle Singles & Attached*

71%*

29%*

65 miljoen*Blader GRATIS

Ga naar Ashley Madison

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (18)

Tinder – het is een naam die we allemaal vrij vaak horen als we het hebben over online daten. Hoe het werkt, is dat je een profiel ziet met iemands naam, leeftijd, geslacht, locatie, etc. Vervolgens veeg je naar rechts op je telefoon als je geïnteresseerd bent, en veeg je naar links als je geen interesse hebt. Berichten worden alleen ingeschakeld als elke persoon naar rechts op elkaar veegt. Tinder is meestal gratis, behalve een paar premiumfuncties, zoals toegang tot meer Super Likes, dus je zou de klus moeten kunnen klaren.

URL: https://tinder.com/

10

OkCupid

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (19)

OkCupid is niet alleen helemaal gratis te gebruiken, maar het heeft een heel ander matchingproces dan andere datingsites. Je beantwoordt de registratievragen. Vervolgens kies je hoe je wilt dat je dates die vragen beantwoorden. Vervolgens geef je die antwoorden een rangorde van heel belangrijk, enigszins belangrijk of helemaal niet belangrijk. Dan zal OkCupid zijn gebruikersbestand doorzoeken op degenen die aan uw wensen en behoeften voldoen.

URL: https://www.okcupid.com/

11

Happn

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (20)

“Vind de mensen met wie je het pad bent gekruist” is wat er gebeurt op Happn, en dat betekent dat het bijna een Craigslist Missed Connections-ervaring is. De gratis app laat je mensen zien die je in het echt bent tegengekomen (bijvoorbeeld in de sportschool, het plaatselijke café, het hondenpark of de karaokebar), maar de exacte locatie blijft onzichtbaar. Als je eenmaal hebt besloten of je ze leuk vindt of niet, kun je privéberichten en dergelijke meer verzenden en ontvangen. Als je je aanmeldt via Facebook, toont Happn je ook gemeenschappelijke vrienden en mensen met dezelfde interesses.

URL: https://www.happn.com/

12

Grindr

HET BESTE

VAN

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (21)

Grindr, ook wel de gay Tinder genoemd, is een geweldige plek voor het vinden van afspraken, dates en levenslange partners. Miljoenen hom*oseksuele, biseksuele en nieuwsgierige mannen van over de hele wereld gebruiken de app, die je locatie gebruikt om je in contact te brengen met compatibele mensen. Grindr geeft ook om het verbeteren van de levens van mensen in de LGBTQ-gemeenschap, dus lanceert het team regelmatig Grindr for Equality-campagnes die discriminatie, intimidatie en misbruik bestrijden.

URL: https://www.grindr.com/

Craigslist is niet uniek

Craigslist heeft de weg vrijgemaakt voor online contactadvertenties en datingsites hebben veel signalen overgenomen van de online marktplaats. Veel datingsites, waaronder de sites zoals Craigslist in dit artikel, hebben echter overtroffen waar Craigslist toe in staat is. Beperk jezelf niet – maak een paar profielen aan en kijk welke site het beste bij je past. U hoeft immers niets te verliezen, aangezien u niets hoeft te betalen.

Ryan Grover

MS, RD en schrijver

Fonzi is een ervaren en bekende psycholoog, dating- en relatieadviseur, hij houdt van reizen, yoga en de Indiase cultuur in het algemeen. Hij is echt professioneel!

Schrijf je beoordeling in

Top datingwebsites

BeNaughty

9.9

Lees recensie

Website

OneNightFriend

9.4

Lees recensie

Website

Together2Night

9.3

Lees recensie

Website

Flirt

9.7

Lees recensie

Website

12 beste sites zoals "Craigslist Personals" (100% gratis proefversies) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 5675

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.